Cerimònies

A la nostra botiga d’Igualada La Botiga Roba d’Home podràs trobar els exclusius dissenys d’Enzo Romano i Stefano Altarocca, dues firmes pioneres en confeccionar vestits de nuvi de cerimònia i complements per cavaller, sempre a l’avantguarda que es renoven cada temporada per permetre als nostres nuvis seguir sempre les ultimes tendències, des de les més clàssiques i elegants fins a les més avantguardistes.
Enzo Romano 2024. La Botiga Roba d'Home

Vestits de nuvis
confeccionats al Mil·límetre

El nostre equip de sastreria ofereix el seu ofici i anys d’experiència perquè la confecció de vestits de cerimònia per a homes sigui mesurada al mil·límetre, cosa que ens converteix en tota una garantia de qualitat i confiança i un valor afegit fonamental i exclusiu.

Durant el procés d’elaboració de cada vestit cuidem fins l’últim detall perquè sigui exactament com el nuvi desitja i li ofereixi la màxima comoditat en un dia tan important com el del seu casament.

Trajes de novios confeccionados al Milímetro

SASTRERIA

Personal humà i expert
amb la millor professionalitat

CONFECCIÓ

Fins a l'últim detall passarà
per mans del nostre equip

AL MIL·LÍMETRE

El teu vestit de nuvi estarà dissenyat
al detall i al mil·límetre per a tu

Novios Custom

« Nuvis CUSTOM »

Els nostres clients sempre es sentiran especials i únics, ja que a La Botiga Roba Roba d’Home els oferim la possibilitat de “customitzar” els seus vestits de nuvis, personalitzant els seus look d’acord al seu estil o en sintonia amb la cerimònia que sempre van imaginar.

Els nuvis podran participar activament en el disseny del seu vestit ja que li oferim un ampli ventall de possibilitats on podran triar patrons, teixits, acabats i detalls per brillar i ser únics al dia del seu casament.

Tria el patró
i els teixits

Tria els detalls
de confecció

Tria els acabats
que et fan únic

FEM REALITAT EL VESTIT DE NUVI QUE SEMPRE VAS IMAGINAR

    Envia’ns les teves dades perquè puguem contactar amb tu i concretar una cita.

     

    He llegit i accepto la política de privacitat.

    * Indica els camps requerits.
    Les teves dades personals són recollides per LA BOTIGA ROBA D’HOME per tal de respondre a la teva consulta i seran allotjats en un servidor ubicat a Espanya. Recorda que pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació o eliminació de les teves dades.