Enzo
Romano

Enzo Romano és una firma espanyola situada a la província d’Albacete especialitzada en disseny i confecció de vestits de nuvi, cerimònia i complements per a l-home. Posen a la teva disposició les últimes tendències, sempre adaptant-se a les teves necessitats i gustos personals.

Un equip altament qualificat i professional, l’últim en avanços tecnològics, la millor qualitat i un servei ràpid i eficaç els fan vendre els seus vestits per tota la geografia espanyola, Portugal i també a Itàlia.

Cada temporada Enzo Romano ens ofereix un nou catàleg carregat d’innovadores propostes on es barreja el clàssic, l’elegant i l’exclusiu com veiem reflectit en les col·leccions de 2023: Exclusivament Wedding, Enzo Kids, Clasico & Unlimited i Beach & Special Wedding.

A CONTINUACIÓ PODEU VEURE UN AVANÇAMENT DE LA NOVA TEMPORADA 2023

 • Exclusive Wedding

 • Enzo Kids

 • Clasico & Unlimited

 • Beach & Special Wedding

  Envia’ns les teves dades perquè puguem contactar amb tu i concretar una cita.

   

  He llegit i accepto la política de privacitat.

  * Indica els camps requerits.
  Les teves dades personals són recollides per LA BOTIGA ROBA D’HOME per tal de respondre a la teva consulta i seran allotjats en un servidor ubicat a Espanya. Recorda que pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació o eliminació de les teves dades.